vineri, 8 iunie 2012

Liberul arbitru....o mare pacaleala

E o naivitate sa crezi ca esti liber si traiesti asa dupa cum iti dicteaza mintea, inima sau sufletul, petnru cei care cred in el sau il au. Pentru ca suntem conditionati de foarte multe reguli nescrise: cand e vorba de relatii, munca, viata si comunitate. Dar cred ca asta o stiti majoritatea dintre voi, eu nu incerc decat un reminder. As vrea sa pot decide ca pot sa traiesc fara sa mananc, sa pot decide pe cine sa iubesc si pe cine nu, ca pot sa traiesc si fara sa beau apa. Evident ca nu am cum. De aici pornesc si toate problemele.

joi, 7 iunie 2012

Vin alegerile!

Campania electorală mi s-a părut oarecum apatică, dar cred că toţi trebuie să mergem la vot. Mai bine o decizie greşită, decât indiferenţă. Eu mă duc la vot, după ce o să termin munca, dar o să mă duc. Dacă nu ştiţi ce trebuie să faceţi am scris un ghid, pe care îl găsiti pe TVRinfo.ro

În altă ordine de idei vă recomand să aveţi grijă de sănătatea voastră, să dormiţi, să mâncaţi sănătos. Şi, în plus, nu vă mai lăsaţi speriaţi de diverse versiuni ale scenariului care vi se oferă. E demodat deja să invoci că viaţa e complicată.