joi, 1 martie 2012

Portret de femeie

Ne topim cand auzim cuvinte frumos ticluite, cand primim flori, cand simtim fluturi in stomac. Depasim cota maxima admisa de entuziasm cand ne cumparam pantofii pe care ni se pune pata, ne simtim Cleopatra cand purtam matase si in secret ne dorim sa parem la fel de ingenue ca Marilyn Monroe cand curentul de la intrarea la metrou ne ridica fusta.

Ne place sa ne pierdem vremea citind reviste si povesti de dragoste siropoase, sa credem ca inspiram frica atunci cand injuram la nervi si sa stam lungite la soare. Si multe altele ne plac noua femeilor. Daca ar fi sa ma opresc la mine, sa imi fac #portretdefemeie cred ca m-as rezuma la varsatoare, dramatica, grijulie, indrazneata, uneori sictirita, dependenta de stiri, informatie, politica, masline, fructe, telefon, sms-uri, familie, singuratica si nu in ultimul rand, bucovineanca:P.

Dupa mai bine de un sfert de secol portretul meu de femeie e asta:


Portret de femeie este o campanie de fotografie destinată exclusiv femeilor. Ea va avea loc în perioada 1-8 martie, zilnic între orele 18.00-22.00. Campania de anul acesta este posibilă cu sprijinul Pepsi Light şi Nikon.

Niciun comentariu: