miercuri, 30 noiembrie 2011

Romanii sunt ....La multi ani, Romania!

Romanii sunt...oameni. Si pentru ca de multe ori nu avem incredere in propriile noastre forte, preferam sa ne pierdem in multime, sa ne estompam cu peisajul, asemeni unui cameleon. De aceea e nevoie sa ne aduca aminte altii ca suntem demni de lauda. Uneori aprecierile sunt disparate si rareori ajung la urechile noastre, dar pot sa va spun ca am invatat un lucru: energiile pozitive atrag la randul lor energii pozitive. Daca ne formam auzul, privirea, pentru frumos, asta o sa auzim/vedem. De exemplu, din tara in care se aud mai multe rele, decat bune, despre conationalii nostri, adica Italia, strabat pana la noi reverberatii. Primarul Romei, Gianni Alemanno, are doar cuvinte de lauda pentru romani, cei onesti.

"Nu m-ar deranja daca fiul meu s-ar casatori cu o femeie romanca. Trebuie sa ne obisnuim sa ne simtim intotdeuna cetateni europeni. Au existat situatii in trecut prin care poporul roman a fost ofensat, dar noi vorbim aici de persoanele oneste, nu de cele care comit infractiuni. Exista o legatura stransa intre Roma si Romania. Mama mea este ingrijita de o doamna, care vine din Romania, si este una dintre cele mai dulci si inteligente persoane pe care le cunosc. E o persoana minunata. Multi dintre romani sunt la fel ca ea", a declarat acesta.

Deci romanii sunt minunati. Nu conteaza canalul, ci mesajul, asa ca e timpul sa ne simtim si noi cetateni europeni, ca sa fim tratati ca atare.

La multi ani, Romania! si La multi ani, romanilor!

Niciun comentariu: